Flexleasing - tidsbegrænset leasingperiode af bil, hvor der alene beregnes og betales dansk registreringsafgift af køretøjet på grundlag af leasingperiodens varighed.

Oversat betyder det, at du sparer den fulde registreringsafgift på bilen, og alene betaler dansk afgift af bilen på månedsbasis, for den periode du vælger at lease. 
Igen, - du kan vælge præcis den bil du ønsker for sommeren og igen skifte til en anden i vinterhalvåret, - du bestemmer.

Flexleasing er en særdeles egnet løsning for dig, som ønsker at skifte bil ofte eller bare vil have en helt speciel bil en del af året. 

Når du har valgt at flexlease ved CTL Cars to lease AB kan du ikke alene glæde dig over ikke at skulle betale fuld registreringsafgift af din drømmebil, du har som erhvervsdrivende skattefordel ved fradrag for registreringsafgiften og leasingydelserne.

Eje, leje eller lease, - det koster, - også selvom der afregnes registreringsafgift på månedsbasis. Flexleasing er den billigste løsning, når valget af bil er i den dyre ende af bilmærkerne. 

Og fordelen bliver ikke mindre af, at du måske foretrækker at flexlease en autocamper eller en motorcykel. På siden "Hvad koster det?" kan du se hvor meget du har råd til at spare.

CTL Cars to lease AB finder bilen, autocamperen eller motorcyklen til dig, - hvis du ikke allerede selv har udset den rigtige.